tehnomaster.kiev.ua

П’ять способів зробити брови густими, і щоб вони росли швидше

Звичайно, густі брови ідеальної форми можуть значно покращити зовнішній вигляд нашої особи. Вони можуть підкреслити чи пом’якшити наші риси обличчя та додати краси. На жаль, у деяких жінок від природи тонкі та рідкісні брови, або деякі з них надто їх поправляють. Однак є природні способи зміцнити та зробити брови густішими. Замість спеціально розроблених препаратів, які можуть містити хімічні речовини, можна використовувати дешевші та доступніші продукти. Як використовувати для цього рицинова олія, насіння пажитника чи оливкова олія? Що ще можна використовувати, щоб зробити брови густішими? Що робити, щоб вони росли швидше? Інші жіночі поради дивіться тут dolce-cafe.

П'ять способів зробити брови густими, і щоб вони росли швидше

Касторове масло

Касторове масло – один з найпопулярніших і ефективних способів зробити брови густішими і швидше відростити їх. Він містить жирні кислоти, антиоксиданти, білок та вітаміни, тому цей продукт може живити волосяні фолікули та стимулювати їх зростання. Касторова олія також трохи затемняє волосся, тому воно стане більш помітним. Досить щодня перед сном наносити олію на брови ватним диском. Можна акуратно помасажувати кінчиками пальців (близько двох хвилин). Вранці змиваємо теплою водою. Регулярне вживання рицинова олії швидко принесе задовільні результати.

Насіння пажитника

Хороший спосіб зробити брови густими – це також насіння пажитника. У них міститься білок, нікотинова кислота та лецитин, завдяки яким вони стимулюють ріст волосся. Вам слід занурити чайну ложку насіння у воду щонайменше 5 годин. Потім потовкти їх у густу пасту і додати трохи мигдальної або кокосової олії. Наносимо пасту на брови та залишаємо на ніч. Вранці змийте теплою водою. Насіння пажитника слід використовувати двічі на тиждень протягом двох місяців.

П'ять способів зробити брови густими, і щоб вони росли швидше

Оливкова олія

Оливкова олія також дуже впливає на стан брів. Він містить ненасичені жирні кислоти та вітамін Е, тобто речовини, що живлять шкіру, волосся та нігті. Оливкова олія прискорює ріст брів і трохи затемнює їх. Нанесіть теплу оливкову олію на брови і помасажуйте протягом п’яти хвилин. Можна залишити на ніч, щоб він краще проникав у цибулини. Вранці промиваємо водою.

Алое

Алое містить ферменти та зволожуючі речовини, що живлять волосяні фолікули. Тому ця рослина стане ідеальним способом швидше відростити брови. Просто нанесіть на них сік алое віра та акуратно помасажуйте. Через 30 хвилин його можна змити водою.

Жовток

Жовток – не менш ефективний спосіб прискорити зростання брів. Це багате джерело білка, необхідного для зростання брів. Тому достатньо збити жовток до кремоподібної консистенції, а потім нанести його на брови за допомогою ватного диска. Залишіть на 20 хвилин, а потім змийте водою. Використовуємо метод двічі на тиждень.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *